Nuorten jäsenten pakohuoneseikkailu pe 24.9. PERUTTU

5.9.2021

TAPAHTUMA ON PERUTTU

Jyty Heinola järjestää nuorille jäsenilleen kaksi pakohuoneseikkailua perjantaina 24.9. Pakohuone Lahdessa. Pakohuoneseikkailut ovat maksuttomia Jyty Heinolan nuorille (alle 38 v.) jäsenille. Valittavana on kaksi pakohuoneseikkailua: Dr. Shtein klo 17.30–18.30 ja Hannibal klo 19–20. Molempiin seikkailuihin mahtuu 2–6 osallistujaa.

Ilmoittautuminen pakohuoneseikkailuun 19.9. mennessä sähköpostitse nuoret.jytyheinola@gmail.com. Kerrothan ilmoittautuessasi kumpaan seikkailuun haluat osallistua. Kokoontuminen Pakohuone Lahdessa. Tarvittaessa voidaan järjestellä kimppakyytejä Heinolasta.

Koronaohjeistus: Pakohuoneseikkailussa käytämme maskeja ja käsidesiä. Pakohuone Lahti panostaa yleisten tilojen ja pelihuoneiden puhtauteen. Jos tunnet itsesi edes vähän flunssaiseksi tai olet juuri ollut kipeänä olevan henkilön kanssa tekemisissä, ethän tule pelaamaan.

Seikkailu 1: Dr. Shtein klo 17.30–18.30

Arvostettu kvanttifysiikan professori E. Shtein ei ole saapunut luennoilleen useaan viikkoon, aivan kuin hän olisi vain haihtunut olemattomiin…

Shtein oli aiemmin maininnut keksineensä jotain todellisuutta mullistavaa ja hänen katoamisensa vaivaa mieltänne yhä enemmän, joten lähdette yhdessä vierailemaan hänen pajallaan. Saavutte autiolle pajalle, eikä Shteiniä näy missään, kunnes yllättäen ovi takananne pamahtaa kiinni ja lukkiutuu!

Olette astuneet kutsumattomille vieraille asetettuun ansaan ja voitte olla varmoja, että nerokas professori on tehnyt kaikkensa salaisuuksiensa varjelemiseksi… Aika on rajallinen, tunnin kuluttua ansa laukeaa, eikä ulospääsyä enää ole! Dr. Shtein on näyttävä steampunk-tyylillä toteutettu pakohuone!

Seikkailu 2: Hannibal klo 19–20

Jo pitkän aikaa Hannibal Lecter on ollut lukkojen takana, mutta hänellä näyttäisi olevan ihailija, joka seuraa hänen tekosiaan. Kaupungissanne on alkanut katoamaan ihmisiä ja epäilyt ovat kohdistuneet salaperäiseen psykiatrian tohtoriin, joka on käyttäytynyt viimeaikoina perin oudosti. Olette päättäneet saada murhaajan kiinni ja oikeuden eteen, vaikka teitä on varoitettu liikkumasta iltaisin ulkona.

Yhtäkkiä kaikki pimenee… Teidät on johdatettu ansaan ja tainnutettu. Palaatte hiljalleen tajuihinne, mutta ette ole enää taivasalla, vaan pimeässä Hannibalin tyrmässä! Teillä on 60 minuuttia aikaa paeta ennen kuin psykopaatti palaa valmistamaan illallista…

Lisätietoa Pakohuone Lahden verkkosivuilta

 

TAPAHTUMA ON PERUTTU